Добре Дошли! На тези страници ще Ви запознаем с нашата фирма, с нашето производство и с една част от нашите модели мебели ! Целта на този сайт е да намерим във Ваше лице нашите нови клиенти и бизнес-партньори, а Вие да намерите в нас, това от което се нуждаете - качествени мебели, добри цени, коректни отношения. На тази виртуална витрина, сме изложили една малка част от нашето производство.

Това естествено не ограничава Вашите нужди - произвеждаме мебели по индивидуален проект, съобразени с Вашия вкус, пространството в дома Ви, финансовото състояние. Винаги се стремим да намираме баланс в проектирането и производството на нашите мебели спрямо индивидуалните вкусове, цветовата схема, цени, пространство, като в никакъв случай не пренебрегваме КАЧЕСТВОТО на нашите изделия!

Фирма ЕТ "Престиж Мебел" е създадена през 1995г. Основният ни предмет на дейност е производството на мебели за дома, офиса, градински пространства и изделия от дърво за корабно оборудване. В производството си използваме висококачествени материали - масивна дървесина (бял и черен бор, липа, дъб и др.), както и плоскости от МДФ и ПДЧ. Фирмата работи с опитен персонал от дърводелци, мебелисти, проектанти и монтажници, което гарантира високото качество на произведените мебели.

Основно продукцията ни е ориентирана към масовия потребител, като с качество, коректни цени и спазени срокове за изработка, ние успяхме да се наложим на пазара в гр. Русе и страната. Мотото ни е: "Вашият дом също има мечти..."


 
All rights reserved © 2008 ПРЕСТИЖ МЕБЕЛ
Design by VM Studio